sâmbătă, iunie 09, 2012

"Pitzipoanca" de capitala

    Azi este o zi mai speciala... si pentru ca este speciala o sa dedic acest articol unei idei ce demult imi tulbura mintea si provoaca latura misogina...pitipoanca de Bucuresti.
     Acest articol nu vine din dorinta de a fi rautacios gratuit ci vine ca un ghid practic pentru toti amatorii ce cauta femei educate, cu bun simt si putina minte si care deseori dau peste pitipoance. 
   Istoric vorbind pitipoanca s-a nascut pe Hi5 si a crescut incet incet catre facebook, o recunosti si o regasesti oriunde, este deja un brand si este mandra de asta.
Pitipoanca de 16-18 ani avea acel profil plin de sclipici, buze si saruturi ce incadra acea poza semisenzuala, facuta cu telefonul, in semintunericul camerei sale, semigoala, in timp ce ea pupa calul acelui print din poveste....pentru ca este inca prea marunta s-a ajunga la printul de pe cal.
      In natura firii pitipoanca a crescut, s-a vazut inconjurata de alte pitipoance senzuale cu sclipici si avansand in varsta (20-22) a resimtit nevoia de a se face evidentiata in marea de pitipoance. Primele semne de emancipare nu neaparat feminina sunt aparitiile in club. In club apar primele poze cu cea mai buna prietena ("fataaaa! e vb de poza cu fetile!") din .... evident baie. Invariabil toate aceste "domnisoare" au poza din baia clubului, in care, cel mai probabil, se aranjau dupa acel fantastic streeptease pana la nud pentru o banala sticla de whiskey.
    Pitipoanca de dupa 20-22, devine femeia felina cu adevarat periculoasa. Este femeia deja bine rutinata care a schimbat calul lui Fat Frumos pe mai multi cai...preferabil putere. Este domnisoara "cuminte" ce fumeaza atent din coltul gurii tigarile slim si care ocazional se urca in Mercedesul de tip Citaro, din lipsa de ocupatie. Aceste pitipoance sunt femei culte ce apreciaza literatura, citesc ocazional ziarul si toate maximele aparute pe facebook, sportul, alearga invariabil dupa barbati cu burta ce nu pot alerga suficient de repede, sau plimbarile romantice, Parisul este un loc deosebit pentru asta.
   Pentru pitipoanca matura vei fi invariabil al doilea sau al treilea barbat din viata ei care conteaza, restul au fost doar ocazii de a invata lucruri noi. Pitipoanca ajunsa la o anumita maturitate te va privi invariabil de sus, va avea o atitudine de invingatoare si o vei recunoaste deseori dupa cizmele UGG nu tocmai originale, asortate deseori cu un cojoc de blanita la inceputul primaverii, desi afara sunt deja 20 de grade.
    Pitipoanca a investit mult in imaginea sa, este constienta de efectul ei asupra barbatilor si isi exprima autonomia prin diverse tatuaje la moda (stelute pe solduri, labute de pisoi sau dragoni fiorosi)-cu scuzele de riguare celor care apreciaza si simt cu adevarat acest tip de arta.Pitipoanca sau Piti cum ii place sa fie alintata este de obicei o fata timida si foarte cuminte, dupa cum ii place sa se descrie, care nu asculta manele decat ocazional si la petreceri si care a auzit de Vivaldi sau Mozart pentru ca a avut un ring tone candva cu titlul asta pe Smartphone-ul ei roz cu pietricele Swarovski.
    Pitipoanca are in general o manechiura perfecta, traieste inca cu mama si nu spala vasele din principiu, nu stie sa calce si cauta sa isi dezvolte cariera..desi nu stie prea multe.

    Deci dragii mei, acest animal social denumit Pitipoanca, ce traieste in mediul urban si semi-urban, va urmareste deseori din spatele ochelarilor fumurii exagerat de mari (utili si in cazul unui ochi vanat-pentru ca Pitipoanca este iertatoare cu domnii generosi, mai ales cand este prinsa oarecum in offside), in speranta unei aventuri. Este alegerea dumneavostra daca va lasati sau nu prinsi in mrejele farmecelor ei sau puteti citi o carte. De acum sunteti baieti mari si le puteti recunoaste....

Pe mai tarziu poate si despre micul cocalar de capitala....

A bien tout!


Un comentariu:

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....