luni, iunie 11, 2012

Inca o poveste despre sex...

     Chiar daca analogia pare mai mult decat bizara, sexul este un drog, un drog de mare risc ce creaza dependenta....doar varsta si decreptitudinea mai tempereaza uneori aceasta necesitate vie a corpului uman.
    Totul incepe atunci cand esti pusti si acest viciu iti este ascuns si strict interzis. Te lupti ani de zile sa descoperi misterele acestui fenomen si tanjesti cu ardoare la el ca la prima tigare de hasis. Ca orice drog, in functie de taria sa, prima incercare poate sa te arunce in al noualea cer sau sa iti creeze o stare de rau fizic pe care o resimti in tot corpul. Iti poate crea euforia si bucuria generala urmata deseori de rusinea implinirii unui lucru interzis.
     Prima intalnire cu acest drog este invariabil interesanta dar nu intotdeauna placuta. La unii dintre noi prima intalnire dezamageste asteptarile pe cand la altii le intrece, fie un caz fie celalalt, dupa prima doza esti agatat.
      Indiferent daca ti-a placut sau nu, sexul il vei mai incerca, pentru ca organismul tau de acum o cere. Esti agatat si dependent pentru multi ani de acum, de acest viciu ce iti provoaca deliciu.
       Cu remuscari sau  cu placere totala, cu fantezie sau laconic ca un pahar de apa rece, toti o facem si toti ne bucuram de acest viciu. Ca orice drog, calitatea sexului da in fapt placerea consumatorului, cu sentimente de vina sau nu, cu cat este mai pur acest drog, cu atat simti mai intens pasiunea acestui viciu. Calitatea unui produs superior iti va sterge din minte orice urma de remuscare sau ganduri in momentele de maxim extaz si iti va indulci sentimentele de vina din dimineata urmatoare.
    In coltul opus sunt cei ce consuma local, de nevoie, acest drog; care se bucura ocazional doar datorita unei necesitati pur fizice. Acestia sunt acei ce pot rezista perioade lungi de abstinenta si se bucura de viciu in sine fie din oportunitate fie din obligatie fata de cerintele organismului propriu. Dupa cum spuneam, la acestia calitatea drogului deseori este inferioara si nivelul de extaz atins este deseori mai redus, acestia considera viciul in sine ca fiind secundar si pot regasi placeri mult mai mari in alte optiuni.
  Pentru a demonstra decisiv caracteristicile sale de drog, putem studia totalitatea persoanelor ce primesc o doza consistenta din acest drog la o prima intalnire cu un nou dealer. Cati barbati hotarati, lucizi si calculati in natura lor nu ajung sa alerge deznadajduiti pe strazi in cautarea aceluiasi dealer de fericire. Cate femei nu au gustat dintr-un astfel de drog si au cautat mereu sa satisfaca acelasi nivel de euforie. 
   Ca orice drog, consumand placerea se reduce de la o doza la alta, ai nevoie de o doza mai buna, o doza mai tare, care sa implice deseori sentimente mai puternice pentru tine. Deseori, deznadajduiti in cautarea aceleiasi fericiri schimbam dealer dupa dealer de placere, pentru a obtine acelasi extaz, si uneori devenim fideli aceluiasi dealer....prin casatorie. Alteori, deznadajduiti de efectele secundare- greata, vina, durerea ce pare uneori fizica cand pierzi dealerul favorit, alegem un drog de putere mai mica, care ne satisface nevoia de baza si ne tempereaza efectele secundare, si intram intr-o lunga perioada de reabilitare si inlocuire a acestui drog cu alte zeci de activitati: munca, sport, masini sau viteza.
   Si mai sunt acea mica parte care au un dealer foarte bun, care se bucura de fiecare extaz si sufera crunt cu fiecare sevraj, asteptand doza urmatoare. Sunt acei ce au gustat deja din drogul cel mai fin sau mai tare, sunt cei pe deplin agatati... sunt narcomani ce au nevoie de o doza de calitate, ce tresar si se bucura de fiecare oportunitate.

Acei ce citesc si inteleg aceasta mica hiperbola, va intreb: de cate ori va intoarceti la drog, de cate ori intrati in sevraj.... pe saptamana, pe luna, pe an? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....