luni, aprilie 30, 2012

Nevoia ta...nevoia ei!

     Un studiu recent , realizat de niste cercetatori din Marea Britanie, a demonstrat pe baza afirmatiei ca "barbatii au nevoi" ca nevoia fiziologica a barbatilor este mult mai mare decat cea a femeilor....a dat si la  radio, serios, sa mor eu daca va mint! 77% la suta din cei care citesc asta sunt sceptici chiar...daca sa creada sau sa o ia ca pe un pamflet si astfel am folosit toata artileria care sa intareasca o afirmatie incerta.
   Dar nu asta este ideea, ceea ce am studiat de ceva vreme este insasi nevoia noastra de a intretine relatii cat si modul in care ne-o exprimam. De la o varsta aceste "relatii" sunt naturale si indispensabile pentru buna desfasurare a vietii cotidiene. De ce spun asta, va voi demonstra prin cateva semne sigure ale nevoii pe care o resimt ambele sexe.
     La barbati e simplu, poate prea simplu. La barbati nevoia fiziologica se instaleaza intre 3-5 zile de la ultima experienta reusita. Pornind de aici, momentul de la care un barbat devine idiot si controlat de hormoni variaza de la 1 saptamana la 3. Dupa aceasta perioada de gratie incep semnele fatidice:
   -standardul la gradul de frumusete propus scade invers proportional cu timpul, este ca si cum bei bere...decat ca nu ai baut. De la un timp tot ce are fusta si vorbeste cu tine este interesant, trece o perioada si  tot ce are fusta si doar misca este demna de atentie si se ajunge la extrema in care tot ceea ce are doua picioare devine acceptabil;
   -respectabilitatea scade. Barbatii isi reduc simtitor respectul de sine cand sunt in focuri, astfel incep sa faca cele mai idioate remarci si complimente la adresa sexului opus. Astfel, barbatii isi redescopera copilul din sine pe care s-au straduit sa il ascunda de o zi doua incoace. Paroxismul penibilului se atinge cand vezi oameni de 30-40 de ani care se bucura ca un pusti de 13 la saruturi in bai si alergaturi pe holurile ....locului de munca;
  -disperarea duce la gesturi disperate. Ultima etapa in necesitatea fizica de a rezolva mancarimea il duce pe barbatul calculat si de obicei stapan pe sine si pe altii, la reactii adverse de cocos in sura, cu atitudini de macho si un obicei extravagant de a cheltui mult, prea mult, uneori mai mult decat trebuie. Din acest motiv, acest apogeu al nevoii, barbatii isi iau masini rapide in dauna unui apartament de doua camere pe care nu il pot plimba pe strada, iau un Heineken si nu doua Ciucas, fac imagine pentru a momi si atrage prada macar pentru o seara.
   La doamne, e putin mai complicat. Nevoia la acestea se poate instala de la 5-7 zile, dar nu ar recunoaste nici dupa 28. Cand nevoia se instaleaza, dintr-un motiv de frustrare interna, acestea nu vor recunoaste in veci, poate din teama de a nu parea vulnerabile in fata sexului deja tare de pe la a 5-ea zi. Constiente pe deplin ca doar fluturand fustita ele pot obtine tare repede acel ceva tare, tot ceea ce le opreste este convenienta si ideologia ca daca cere ea, este o femeie usoara, asa ca il face pe el sa creada ca defapt el a vrut, el a reusit si ia io trage asa...poate din mila. Deosebirea intre ceea ce ofera si el, teoretic a castigat, este faptul ca si mancarimea ei este foarte satisfacuta, si nu pentru ca nu si-ar fi dorit, doar nu a recunoscut-o.
   Semnele in acest caz sunt ceva mai fin conturate, respectiv se ascund sub o nervozitate acida sau ironica, care, daca este in cea de a 28 zi, nu mai stii daca este de la lipsa de sex sau datorita acelor zile ale lunii, desi exista uneori si o stransa legatura intre ele.
    Desi manifestarile sunt ceva mai rare in cazul acestora, vezi ideologia de mai sus si senzatia oferita de acestea ca ele nu vor dar s-a intamplat, paroxismul nevoii se manifesta deseori la  fel. Astfel, o femeie in focuri va participa cu aceeasi dezinvoltura la saruturi prin bai si strangeri in brate, cu observatia ca....daca un barbat va reveni la starea calma si calculata dupa un schimb amical de fluide, deseori femeia, traind mai intens anumite senzatii de aventura si risc, va tinde sa aiba acelasi comportament dezinvolt si deschis, cum ar fi sexul in avion, desi acel prim contact a fost realizat.

   Cam atat despre nevoi, intr-o buna zi o sa discutam despre faptul ca romantismul la barbati ia nastere dupa sex iar la femei este nevoie de romantism ca sa faci sex. Cum se intersecteaza aceste doua abordari in satisfacerea nevoilor de mai sus  ramane sa va povestesc in alt episod. 

Dragii mei, la voi cand apare nevoia, astept macar un comentariu...ca sa stiu ca nu scriu de unul singur!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....