luni, aprilie 09, 2012

Despre relatii vechi intr-o lume moderna!

Cum ar fi daca, dupa multi multi ani, o relatie s-ar termina asa...pur si simplu. Cum ar fi daca...dupa ani de incredere si prietenie, ramai singur!


Daca ai 80 de ani si partenereul tau de o viata  moare cred cu tarie ca ai doua optinui, iti astepti obstescul sfarsit si te bucuri de familie si de toti cei ce iti sunt aproape. Te bucuri de ceea ce a mai ramas, traiesti in filmul amintirilor si iti alini anii ramasi cu micile bucurii ale vietii.
Dar ce faci cand asta ti se intampla devreme, prea devreme incat sa te consolezi cu sfarsitul si prea devreeme inca ca sa te resemnezi.
In mod ciudat sau cinic esti prea tanar incat sa renunti, spiritul tau nu te lasa sa fii complet invins si oricat de rau pare, stii sigur ca vei supravietui si ca lucrurile merg inainte cu sau fara tine pentru ca asa este viata in cruzimea ei.
Durerea ta este egala cu indiferenta celorlalti, nu poti si nu vrei sa cauti mila nimanui si mergi mai departe.
Odata trecut de marile lovituri date de situatie, te repliezi si te motivezi si primele intrebari cinice se nasc in sufletul si mintea ta:
Cat trebuie sa treaca pentru a putea cauta pe altcineva? Sunt gata sa renunt cu adevarat la acel cineva din trecut? Oare cum se mai face asta? Oare mai stiu? Oare mai pot avea incredere?


Plecat de mic din lumea oamenilor liberi, cand plimbarile in parc inca nu erau ceva desuet, cazi in lumea bitilor si a informatiei, mesageriei instant si a relatiilor online. Te intrebi sincer cum se cunsoc oamenii in ziua de azi si daca esti dispus sa te pliezi noilor reguli de joc. Copil fiind tu erai cel ce se ascundea la capatul firului si spunea pe Mirc32 faimoasele 19 f ro doar pentru a se juca cu sentimentele cine stie cui de dincolo de fir, acum stii sigur ca nu tu vei fi cel care va cauta acolo ceva.
Inchis intr-un oras in plina agitatie stii ca vrei ceva si nu stii de fapt ce vrei, vrei ce aveai dar ce aveai totusi nu mai vrei, si toate se strang in jurul tau si tu trebuie doar sa ai puterea sa cauti!


Intrebari meschine iti rod constiinta si poate ca singurele sunt ele care iti dau puterea si disperarea de a cauta din nou, de a risca in vartejul vietii si de a iesi din nou din coltisorul tau caldut si comod in care te pliasei pregatit pentru eternitate.


Stii acum bine doar ca nu...nu vei mai accepta compromisuri!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....