joi, mai 06, 2010

P.C.R.


P.C.R.-Pile, Cunostinte & Relatii, un sistem infailibil de a te angaja, de a promova si de ce nu ... de a avea succes in viata. Un sistem bine dezvoltat in Romania, care corupe, demoralizeaza si stoarce din noi ultima picatura de vointa si dorinta de a lupta.
A fost odata cand credeam ca este suficient sa fii bun intr-un domeniu ca sa ai succes, dar cat m-am inselat! In realitate, fiecare popor de pe glob are buna oara un astfel de sistem.
Americanii ii spun "Networking", noi ii spunem "Cunostinte". Fie ca este bine sau nu, pe zi ce trece, invat ca cea ce am invatat nu este corect, nu se aplica, nu isi are rostul in lumea in care traim. Am ajuns usor la concluzia unui bun profesor: "veti fi generatia de inadaptati". Prea putini pasionati pentru a face cercetare fara o motivatie financiara, prea inteligenti pentru a reusi sa ne pierdem in gloata.
La rascruce de timp, la rascruce de drumuri: incotro omule?

Si nu uita copile: Sa nu minti!
Sa nu furi!
Sa nu ucizi!

Un comentariu:

  1. P.C.R.-Pile, Cunostinte & Relatii - specific Romaniei de azi si probabil si celei de maine!...

    Asta pana nu explodeaza o bomba atomica, ne rade pe toti (ma rog...aproape pe toti) iar cei care raman sunt nevoiti sa o ia de la capat...fara P.C.R.

    RăspundețiȘtergere

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....