duminică, iulie 19, 2009

Blogul si povestea lui...


Toți dorim să spunem ceva, toți dorim să fim remarcați de cei din jur...dar nu toți ar trebui sa ne apucăm de bloguri. Tehnologia actuală face posibilă crearea unui număr infinit de bloguri, adăugarea oricărei informații și acumularea ei în milioane de biți. Fie că este cu tentă sexuală sau comercială, funerară sau pentru amuzament, blogurile pot conține orice; orice poate satisface o nevoie umană, un viciu, un secret sau poate oferi o informație utilă.
Dar ce ne facem cu blogurile care nu fac asta, blogurile care nu oferă nimic, blogurile care nu își au rostul în acest ocean de informație și care nu fac decât să suprasatureze rețeaua cu prostie.
Deunăzii citeam contrariat un blog privind forma degetelor în cazul personelor în vârstă. Lucru ce, poate, nu este de interes nici pentru acestea. În măsura în care acest blog devine inutil și asemănător celui din urmă vă rog să sancționați acest lucru și promit că îl voi șterge.
Doresc să fac apel în acest mod celor ce citesc bloguri; ce dedică timp din timpul lor acestor rânduri, pentru a sancționa cu orice ocazie prostia, informația inutilă și miile de biți irosiți din plictisul unora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un gand sa stiu ca ma cititi....